۱۵ کتاب لاتین که هر طراح گرافیک باید بخواند (سری دوم)
در ادامه مقاله سریالی 15 کتاب طراحی گرافیک به زبان لاتین که هر طراح گرافیکی باید بخواند، در سری دوم قصد داریم 5 کتاب طراحی گرافیک دوم را معرفی کنیم.
یرای خواندن 5 اول کتاب دیگر کافی است سری به مقالات ۱۵ کتاب لاتین که هر طراح گرافیک باید بخواند (سری اول) بزنید.
معرفی 15 کتاب طراحی گرافیک سری دوم
در سری اول راجب 5 کتاب “چگونه” نوشته مایکل بیروت، “نظریه طراحی گرافیک” نوشته هلن آرمسترانگ، “فکر کردن با نوع” نوشته الن لوپتون، “100 ایده که طراحی گرافیکی را تغییر دادند” نوشته استیون هلر، “عناصر طراحی ، مبانی رنگ” نوشته آریس شرین صحبت کردیم. در ادامه با ما همراه باشید تا 5 کتای جذاب دیگر را معرفی کنیم.
6. “رویاهای طراحی گرافیک” نوشته کارولین رابرتز
75 طراح تأثیرگذار، از جمله ام ام پاریس، ویم کروول، تام ایکرسلی، استفان ساگمایستر، ایرما بوم و دیگران داستانهای شخصی خود و چگونگی تاثیرگذاری تجربیات در مشهور شدنشان را بیان می کنند.
این داستانهای شخصی، توسعه فرهنگ طراحی را پوشش می دهند که به طور خاص مربوط به تایپوگرافی، طراحی مجله، فیلم، کارهای پوستری نمادین و برندینگ آمریکایی است. بخشی از آن داستان، بخشی دیگر سرگرمی تصویری است و یک نگاه اجمالی به انسان های حاضر در پشت برخی از شناخته شده ترین کارهای طراحی تا به امروز می اندازد.
7. “Patternalia” نوشته جود استوارت
آیا می خواهید غیرعادی شوید؟ پس به دنبال “Patternalia” نباشید زیرا که یک تاریخ غیر متعارف از طراحی های نقاط پولکا (طرحهایی با دایرههای توپر)، خط دار، شطرنجی، پوششی و سایر الگوهای گرافیکی را شامل می شود.
8. “عناصر سبک تایپوگرافی” نوشته رابرت برینگهورست
کلمات اهمیت زیادی دارند، اما نوع حرف این کلمات به شکلی قابل بحث به اندازه خود کلمات مهم هستند. این کتاب برای همه طراحانی که می خواهند از سبک حروف کامل استفاده کنند ، ضروری است.
9. “تسلط بر نوع” نوشته دنیس بوسلر
نوع مناسب برای استفاده در دیجیتال چیست؟ چگونه پلتفرم، طراحی را تغییر می دهد؟ به ویژه برای هر طراح UI ، این کتاب باید روی میز آنها باشد.
10. “عشق طراحی لوگو” نوشته دیوید آیری
به عنوان پرفروش ترین کتاب راهنمای ایجاد هویت برند نمادین ، وقتی که می خواهید به قلب یک لوگو نفوذ کرده و آن را تثبیت کنید، باید از آن بهره ببرید.
در مقاله 15 کتاب لاتین که هر طراح گرافیک باید بخواند (سری سوم) ، 5 کتاب طراحی گرافیک دیگر را معرفی خواهیم کرد.
نتیجه گیری
همانطور که گفته شد بهتر است وقت زیادی را برای مطالعه آثار دیگران در فضای طراحی بگذرانید. یک سری از کتاب ها را باید هر طراح باید در همه زمان ها روی میز کار خود داشته باشد و به طور مرتب بخواند تا با از طراحان گذشته آشنا گردد و ذهن بازتری نسبت به طراحی پیدا کند.
اگر این کتابها را خواندهاید یا از خواندن این مقاله لذت بردید لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید. همچنین این مقاله را برای دوستان طراح گرافیک خود ارسال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید