ایندیزاین ابزار طلاییِ طراحی!
ایندیزاین یک نرم افزار استاندارد صنعتی برای متخصصان گرافیک و بازاریابی و برای طراحی چاپ است، اما این به چه معنی است؟ ایندیزاین چیست ؟ چه کاربرد هایی دارد؟ بیایید پاسخ آن را به بخش ساده تقسیم کنیم. در این مقاله قصد داریم ایندیزاین و آنچه برنامه های Adobe ارائه کردهاند را به زبان ساده، تحلیل کنیم و به این موارد بپردازیم:
- چه زمانی از ایندیزاین برای یک پروژه طراحی استفاده کنیم؟
- چه زمانی باید از برنامه های دیگر Adobe استفاده کنم؟
- چرا فکر می کنیم ایندیزاین متنوع ترین و خلاق ترین برنامه طراحی Adobe موجود است؟
ایندیزاین چیست؟
Indesign یا ایندیزاین یک نرم افزار برای ایجاد آگهیها، بروشورها، مجلات، روزنامهها و کتابها، پوسترها، کارتویزیتها، کارتپستالها، برچسبها، کامیکها و انواع دیگر اسناد یا ارتباطات تصویری است و در این موارد از آن استفاده میشود. پروژههای ایجاد شده با استفاده از ایندیزاین میتوانند در دو قالب دیجیتالی و چاپی به اشتراک گذاشته شوند. ایندیزاین توسط طراحان گرافیک، هنرمندان، ناشران و متخصصان بازاریابی استفاده میشود.
این نرم افزار توسط Adobe Systems توسعه و تولید شده است و به صورت جداگانه یا بخشی از Adobe Creative Cloud در دسترس است. در ابتدا ایندیزاین به عنوان بخشی از Creative Suite در دسترس بود. این نرم افزار ممکن است همراه با برنامه های کاربردی دیگر که بخشی از Adobe Creative Cloud از جمله فتوشاپ و ایلستریتور است، استفاده شود یا به تنهایی قابل استفاده باشد. تصاویر معمولاً درون ایندیزاین ایجاد نمیشوند، بلکه طرح هایی با استفاده از متن، تصاویر و نقشه هایی که اغلب در برنامه های دیگر ساخته میشوند با استفاده از ایندیزاین در یک طرح جمع میشوند.
با پاسخ به سوال ایندیزاین چیست ؟ به برسی کاربرد های آن میپردازیم:
ایندیزاین نرم افزاری کاربردی!
ایندیزاین ابزارهای لازم برای طراحی صفحات و ایجاد طرح بندی جذاب را که میتواند برای رسانه های چاپی و دیجیتال مورد استفاده قرار گیرد فراهم میکند. ایندیزاین یک روش ساده برای طراحی صفحات حرفهای را فراهم میکند که میتوانند به صورت چاپی یا آنلاین منتشر و توزیع شوند. ایندیزاین همچنین برای اسنادی که حاوی چندین صفحه و طرح بندیهایی هستند که متن و تصاویر را ترکیب میکنند، و آنهایی که دارای مقادیر قابل توجهی متن هستند، بسیار مفید است.
آنچه نیاز دارید بی شک ایندیزاین است زیرا…
- میتوانید ویرایش اولیه و جلوه های تصاویر را در ایندیزاین اعمال کنید.
- میتوانید با استفاده از ابزارهای موجود در ایندیزاین، تصاویر برداری ساده ایجاد کنید.
- میتوانید یک طرح با ترکیبی از متن، تصاویر و رنگ و یا فقط متن یا تصاویر طراحی کنید.
- تا زمانی که شما تصاویر را از ابتدا خلق نمیکنید، 9 بار از 10 بار میتوانید، از ایندیزاین استفاده کنید و نیازی به استفاده از هیچ برنامه دیگری ندارید.
- اگر میخواهید روی کیفیت متن و تایپوگرافی خود تمرکز کنید و حداکثر کنترل را روی طراحی و محتوا داشته باشید، ایندیزاین بهترین دوست شما است.
- در این نرم افزار گزینههای قالب بندی بسیار زیادی وجود دارد.
- شما همچنین میتوانید با کنترل مواردی مانند توابع Spell Check و Footnotes محتوا را کنترل کنید.
ایندیزاین چیست ؟ نرمافزاری که برای بهکار انداختن خلاقیت شما عالیست!
داشتن نرم افزار ایندیزاین، دقیقاً مثل این است که یک مداد در دست خود داشته باشید، و محیط کار یک طراح حرفهای در مقابل شما باشد. محیط کار انعطافپذیری که میتوانید با اسفاده از آن ظاهر متفاوت و چیدمان های مختلف را، به راحتی طراحی کنید. به همین دلیل است که ایندیزاین بسیار جذاب است. شما میتوانید آن را در رابطه با سایر نرم افزار Adobe یا به تنهایی از آن استفاده کنید.
آیا فقط به استفاده از ایندیزاین نیاز داریم؟
نه! این دقیقاً همان چیزی نیست که ما میگوییم … و مطمئناً به این معنی نیست که فوراً دیگر برنامه های Creative Suite خود را حذف کنید. فقط بدانید که ایندیزاین متنوع ترین است و در نتیجه میتواند به شما در مقابله با طیف عظیمی از کارها کمک کند. اگر شما در حال تولید طرح هایی برای چاپ، دیجیتال هستید، ایندیزاین بهترین دستیار شماست.
شما باید از سایر برنامه های Adobe : فتوشاپ، ایلستریتور و بریج به عنوان یک شبکه پشتیبانی استفاده کنید. با استفاده از آنها برای ویرایش، ایجاد یا سازماندهی تصاویر پیچیده تر برای ترکیب شدن در طرحهای خود کمک بگیرید. با استفاده از ایندیزاین برای ایجاد، تهیه و نهایی کردن طرح بندی، الگوی کاری گستردهتر و انعطافپذیر ایجاد کنید. به سرعت خواهید دید که سرعت گردش کار شما بهبود مییابد و خلاقیتتان شکوفا میشود.
تا اینجا پاسخ سوال ایندیزاین چیست ؟ را پیدا کردیم. وقت آن است به سراغ خانواده بزرگ Adobe برویم و از همکاری آنها در ایجاد یک پروژه موفق و چشم گیر به بهترین شکل بهره ببریم.
خانواده Adobe
خوب است بدانید که در هنگام کار روی یک پروژه طراحی، امکان دسترسی به همه برنامه های Adobe را دارید. مثل این است که شما یک شبکه پشتیبانی قوی دارید، و با انتشار نسخه های جدید Creative Cloud، آن شبکه بروز رسانی میشود. و تکامل بیشتر را تجربه خواهید کرد.
چه زمانی باید از برنامه های دیگر Adobe استفاده کنم؟
فرض کنید رئیس شما پروژهای را به شما ارائه میدهد که نیاز به طراحی دارد. چگونه میفهمید که باید از ایندیزاین استفاده کنید یا به دنبال برنامه دیگری برای انجام این کار باشید؟ این یک سؤال معمولاً پرسیده میشود، زیرا تعداد زیادی نرم افزار، برای انجام کارهای طراحی وجود دارد، و دامنه انتخاب ها بسیار زیاد است.
باید گفت که Adobe پادشاه همه نرم افزارهای طراحی دسکتاپ است. Adobe طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی را ارائه میدهد، که به گونه ای طراحی شده اند که میتوانند با هم هماهنگ باشند و نتایج فوق العاده حرفه ای را تولید کنند.
ایلستریتور، فتوشاپ و بریج همه به طور شهودی با ایندیزاین کار میکنند. شما میتوانید از فتوشاپ برای ویرایش تصاویر قبل از قرار دادن آنها در اسناد ایندیزاین خود استفاده کنید. همچنین میتوانید برای اضافه کردن مطالب مصور به طرحهای ایندیزاین خود، در ایلستریتور بردار ایجاد کنید و از بریج به عنوان یک راه حل مفید برای مدیریت تصاویر خود استفاده کنید.
پیشنهاد میکنم مقاله “ایلستریتور یا فتوشاپ؟(برسی کامل تفاوتهای این دو نرم افزار)” را بخوانید.
فتوشاپ
در مرحله اول، احتمالاً پرکاربردترین ابزار توسط طراحان، فتوشاپ است. فتوشاپ برای ویرایش تصاویر عالی است. میتوانید با استفاده از فیلترها و ماسک ها به صورت چشمگیر تغییر شکل داده و تصاویر پیکسلی بینظیری خلق کنید؛ همچنین از این ابزار عالی برای بازی کردن با رنگ استفاده کنید.
ایلستریتور
دوم، ایلستریتور، یک برنامه ویرایش تصویر فوق العاده است که برای کار با تصاویر برداری طراحی شده است. تصاویر برداری مقیاس پذیر هستند و مشکلات تصویر پیکسلی را برای تغییر سایز ندارند.
پیشنهاد میکنم مقاله “ایلستریتور چیست؟” را بخوانید.
حال میدانیم ایندیزاین چیست و به سراغ نکتهای کلیدی میرویم!
فتوشاپ و ایلستریتور به همراه ایندیزاین مثلث برنامه های طراحی Adobe را تشکیل میدهند. اگر میخواهید چیزی برای چاپ ایجاد کنید، میتوانید فقط با اسفاده از این سه برنامه کولاک کنید!
بریج
بریج نیز وجود دارد که همانطور که از نام آن پیداست ابزاری برای استفاده بین برنامه ها است.
بریج به شما کمک می کند تا محتویات رایانه خود را پیش نمایش، فیلتر و سازماندهی کنید.
همچنین به شما امکان میدهد تا هنگام کار، به راحتی تصاویر را در برنامه ها قرار دهید.
اکنون که میدانید ایندیزاین چیست احتمالا به دنبال راهی برای یادگیری آن میگردید. در ادامه بهترین راه ها را به شما معرفی میکنم:
ایندیزاین را چگونه یاد بگیریم؟
آموزش ایندیزاین به بهبود کارآیی و کار بر روی انواع پروژه های جدید که نیاز به مهارت های اضافی دارند کمک میکند. روشهای بسیاری برای یادگیری ایندیزاین وجود دارد؛ که شامل کلاسهای دستی، آموزشهای خصوصی، کتابها و آموزشهای آنلاین میشود.
- کلاسهای آنلاین ایندیزاین یک روش مناسب برای یادگیری با آموزش متخصصان است. شما میتوانید از یک مربی حرفه ای به صورت حضوری در طی درس و بعد از کلاس در مورد پروژه ها سوال بپرسید.. کلاس های آنلاین گزینه مناسبی برای کسانی که قادر به سفر به یک محل کلاس نیستند است.
- کتابها گزینه دیگری برای یادگیری ایندیزاین هستند. کتابها مانند کلاس درس آنلاین این امکان را برای افراد فراهم میکند که ایندیزاین را با سرعت خود بیاموزند و نیازی به اتصال به اینترنت نداشته باشند.
مهم نیست که با کدام روش یادگیری خود را شروع کردید، تمرین اغلب بهترین روش برای یادگیری یک برنامه جدید است.
تفاوت های InDesign Mac در مقابل Windows
ایندیزاین در رایانه های Mac و Windows به یک اندازه کار میکند. تفاوت های قابل توجهی بین نسخههای مک و ویندوز ایندیزاین وجود ندارد. ایندیزاین در رایانههای مجهز و مشابه هر دو سیستم عامل عملکرد خوبی دارد. اختلاف اندکی در دستورات کلیدی بین سیستمهای Windows و Mac وجود دارد، اما عملکرد کلی یکسان است. به عنوان مثال، کاربرانی که ترجیح میدهند از صفحه کلید خود استفاده کنند، میتوانند کلید Ctrl را به همراه کلید P فشار دهند تا در صورت کار بر روی یک کامپیوتر ویندوز، چاپ کنند، در حالی که یک کاربر Mac برای انجام همان کار، کلید Command را به همراه کلید P فشار میدهد.
در کامپیوتر برای استفاده از برنامه های Creative Cloud، از جمله ایندیزاین به سرعت پردازنده و اندازه مانیتور بستگی دارد تا به سیستم عامل.
و در آخر…
تمام آنچه برای هر پروژه طراحیای باید بدانید، این چهار برنامه است! ایندیزاین، ایلستریتور، فتوشاپ و بریج.
یک نرم افزار طراحی دیگر را با هم برسی کردیم. خوشحال میشم نظراتتون رو در رابطه با ایندیزاین و تجربههاتون زیر همین مقاله برای ما بنویسید.
منابع:
دیدگاهتان را بنویسید